Everything I See is an Art

By: ceriteraDongeng PunyaGamba

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 15-Nov-2006 10:43 Email | Share | | Bookmark
Take 5 from books



Ujan trun dr kol 4 ptg camtu, pastu dlm kol 6 dh reda, ternampak la satu pemandangan yg menarik kt utan tepi UTP, ape laei, amik camera try shoot, ade kabus rupenyer kt atas pokok2 tu, kire UTP ni mengalami suhu yg extreme gak setiap taun (ikut ske aku goreng hahaha), if dh panas sgt tu, mmg terase bahang smpi dlm umah, if dh sejuk nmpk la kabus kt luar,xlame pas aku shoot pic ni, ujan trun lg..sekian iklan utk kali ini

Listening to Quicksand-Travis


Tuesday, 14-Nov-2006 20:47 Email | Share | | Bookmark
Life in exam week



Quote:
cdt to the model, org kuat Rimba Bara United




Quote:
peace in the darkness


Tuesday, 7-Nov-2006 22:36 Email | Share | | Bookmark
Sahabat Sejati-sheilaonseven

 
Sahabat sejatiku, hilangkah dari ingatanmu
Di hari kita saling berbagi
Dengan kotak sejuta mimpi, aku datang menghampirimu
Kuperlihatkan semua hartaku
Kita s’lalu berpendapat, kita ini yang terhebat
Kesombongan di masa muda yang indah
Aku raja kaupun raja
Aku hitam kaupun hitam
Arti teman lebih dari sekedar materi
Pegang pundakku, jangan pernah lepaskan
Bila ku mulai lelah… lelah dan tak bersinar
Remas sayapku, jangan pernah lepaskan
Bila ku ingin terbang… terbang meninggalkanmu
Ku s’lalu membanggakanmu, kaupun s’lalu menyanjungku
Aku dan kamu darah abadi
Demi bermain bersama, kita duakan segalanya
Merdeka kita, kita merdeka
Tak pernah kita pikirkan
Ujung perjalanan ini
Tak usah kita pikirkan
ujung perjalanan ini




Tuesday, 7-Nov-2006 00:02 Email | Share | | Bookmark
Sunset

 
Benar dikau ku cinta
Tiap detik ku puja
Kau sering perhatiku sambil belai rambutmu
Tak ingin aku lupa kenangan yang tercipta
Berikan aku diari ku tulis setiap hari
- Diari Seorang Lelaki (PrettyUgly)



Monday, 6-Nov-2006 19:16 Email | Share | | Bookmark
Wake Me Up When December Ends

 


sket je lg, bulan depan da abes daa, yahuuuu!!!


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net