Everything I See is an Art

By: ceriteraDongeng PunyaGamba

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Dec-2006 06:36 Email | Share | | Bookmark
Mari berjalan2 membawa family bercuti



well, ini percubaan pertama aku wat poster la kunun2nyer, hope sampaila maksudnyer dengan title entry ni hehe.


Wednesday, 6-Dec-2006 15:43 Email | Share | | Bookmark
Flashback of memories






Entry ni, aku nk dedicatekan se special2 nyer kat dak2 klas aku, Chemical Engineering Batch 2002. Sori xsmpat join makan2 kt Lumut ptg tu, anyway aku ucapkan la goodluck utk korang sume, arini dh stat sume balik kampung masing.InsyaAllah bulan 8 nnt kite jumpe lagi . Thanx fellas, 5 taun kenal korang mmg sgt best pengalamannya, sori if terkasar bahase sume, halalkan makan minum n knowledge yg korang share2 kan.Adios amigos muchas gracias!!!


Monday, 4-Dec-2006 12:04 Email | Share | | Bookmark
Sentimental feeling after finishing Final Presentation



Kuhidangkan gmba ni utk tatapan visitors sekalian , aku dah merdeka dari buku2, test2, exam2 n anything related to it, aku rs cam burung2 dlm gmba tu je..BEBAS!!!!


Saturday, 2-Dec-2006 12:31 Email | Share | | Bookmark
hunger...



Maggi pun boleh jadi mende yg 'fotogenik'


Friday, 1-Dec-2006 11:16 Email | Share | | Bookmark
Jamming





Location : Studio Jamming RimbaBara
Time : 1645
Guitar Brand : Ibanez

Meh citer sket, gitar ni, housemate aku punyer, baru beli dlm sebulan lepas kt US. Rege if xsilap after convert duit Malaysia = RM800. Pembelian yg berbaloi.


Quote:
cikdart : gua nyanyi je, off pitch hehe
kepep: thanx kepep, i like ur artwork n im impressed
shah_aryan: thanx bro hehe
satonaka halu: biler nk 'jam' lagu SO7?
shahrilramzi : kalo bro tgk citer Rock, tu la studio RimbaBara
haidar razali : best gmba ur entry Bird Park, kaler sharp


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net