Everything I See is an Art

By: ceriteraDongeng PunyaGamba

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 30-Dec-2006 18:30 Email | Share | | Bookmark
Balik raya...bas rosak...candid

1234567891011121314
123456789101112133

Aritu, dalam perjalanan balik kampung, bas pulak buat hal, gue sempat shoot beberapa keping candid pics
Sian pulak gue tengok pakcik tu, maybe dier nk cepat sampai ke destinasi, tengok2 bus rosak


Slamat hari raya Aidiladha and Slamat menyambut tahun baru 2007, apa azam baru anda?


Wednesday, 27-Dec-2006 12:40 Email | Share | | Bookmark
Bunga-bunga kena macro attack





Quote:
aku tau bunge raya je, sape tau name 2 lagi bunge tu?


Sunday, 24-Dec-2006 09:08 Email | Share | | Bookmark
Santubong in the morning








Quote:
My journey :
1.Arrive at Kuching Airport 1045pm 23 Dis 06
2. Early in the morning to Santubong, chasing the sunrise, tp xdpt cuace mendung
3. 6am, start menembak

Thanx to kawan2 yg drop komen, u guys watkan aku semakin bersemangat, tanpa korang
sapalah aku . nnt aku dh free aku balas visit kt korang
Enjoyssss!!!!


Wednesday, 20-Dec-2006 01:03 Email | Share | | Bookmark
i'm awayyyyyy

1234567890123456123456

InsyaAllah i'll be back with some photos of Mount Santubong and sandy beaches




Tuesday, 19-Dec-2006 20:07 Email | Share | | Bookmark
Jagalah masa depan anak-anak zaman merdeka




Jaga-jaga anak kita
Jangan sampai jadi hamba
Jaga-jaga anak kita
Kita ini orang merdeka

Panggillah mereka pulang
Ayah nak ajar
Tentang kurang ajar
Jadi mereka takkan sendiri lagi

Panggillah mereka pulang
Ayah nak ajar
Tentang kurang ajar
Jadi mereka takkan dimomok lagi

by sifoo M. Nasir


Smart blur secukup rasa (1st pic)
Sephia/contrast/brightness(2nd pic)


Quote:
mali celita sikit
ini shot gue tembak kat taman KLCC
tgk gelagat budak-budak
menikmati zaman kanak-kanak
dengan parents derang
budak-budak ni penyambung generasi
anak bangsa kita di masa depan



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net