Everything I See is an Art

By: ceriteraDongeng PunyaGamba

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 31-Oct-2006 12:25 Email | Share | | Bookmark

 
 




Camnila suasana raya kat Kampung aku, sekali setahun merayakan, sure meriah & happening, to all bro n sis yg ade exam after raye, go0d Luck k!!!


Tuesday, 31-Oct-2006 11:10 Email | Share | | Bookmark
Kek Lapis Sarawak :: Bukan mitos

 
 




Kek Lapis Sarawak, cukup sinonim dengan Hari Raya Aidilfitri di Sarawak, ade bermacam2 jenis kek, pelbagai name, yang pasti ade macam2 corak, satu layer ni amik lebey kuwang 5 minit utk siap dibakar.

for housemate aku, dlm peti ais tu ade kek lapis, siler2


Saturday, 21-Oct-2006 01:01 Email | Share | | Bookmark
::Excited nak balik::

 
 




Raye ohh Raye


Thursday, 19-Oct-2006 20:32 Email | Share | | Bookmark
{ Bukit Larut- highest humidity area in Malaysia }

 




Wednesday, 18-Oct-2006 14:03 Email | Share | | Bookmark
EDX 18 @ University Technology of Petronas

 
 


Quote:
week ni lambat update page, cam bz sgt2 ngn EDX..tgu rayanyer entry nnt selamat hari raya & maaf zahir batin




[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net