Everything I See is an Art

By: ceriteraDongeng PunyaGamba

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Jul-2007 12:50 Email | Share | | Bookmark
ter k i n i

Assalamualaikum wbt

Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe


Alamat pondok baru aku CLICK SINI

Wassalam



Saturday, 26-May-2007 12:16 Email | Share | | Bookmark
t e r l a l u sibuk

Kawanku sekalian, maaf byk2 terlalu lembap meng a p d e t disini, rajin2 la menjenguk m u ka s u r a t g a m b a r baru aku di sentuhanunikdiharibahagia


Friday, 6-Apr-2007 07:58 Email | Share | | Bookmark
|Me and My Fotopages = Birthday 2gether|


Assalamualaikum to all fwens out there, this is my special entry hehe..actually xsedar yg fotopages aku ni dah berusia setaun hari ni, rase cam baru je buat page ni. Anyway, thanx to my friend Sinchan a.k.a Ribena yg introduced 'mende' ni dengan aku. Nanti kite ajak dak2 Rimba Bara lepak2 skali ehehe.Terima kasih ni aku panjangkan lagi kepada kawan2 fotopages, yg drop komen, visit, bg tunjuk ajar kt aku yg xtau ape2 dalam dunia fotografi. Kat sini lah aku kenal ramai otai2 dalam dunia fotografi, kalo aku nk ucap selautan terima kasih pn sure xcukup haha, korang sume mmg besttt . Antare pengalaman yg xleh aku lupe time wat street photo kt area Tronoh (Perak) ialah biler aku kene maki ngn nyonya2 nek beskal, igt nk wat candid skali xdpat da. Tapi tu sume asam garam dalam dunia camera ni. Ternyata skali, bergelumang dalam dunia amik gmba ni mmg menjanjikan satu pengalaman baru setiap hari. Even dah genap 1 year, tp ade byk lg misteri dalam fotografi world yg belum aku pahami. Kawan2 dr forum candidsyndrome, korang mmg supportive, byk aku belajar dr korang, gracias2!!! .

Sempena 'bornday' kali ni, aku watkanla satu entry utk ken'kawan sume,chill~
Quote:
Wishlist : Nikon D70s/D80 + SB800 + lens 70-300mm


Thursday, 29-Mar-2007 01:17 Email | Share | | Bookmark
|Viewfinder of 350D : PutraJaya and KLCC|Experiment 2|





Okeh yehhh...kali ni aku 'mengembara' ke sekitar Putrajaya, saje testing camera ni, thanx to Ecah jd tour guide hehe (aku pelancong 'local' ). Dengan bahang matahari kt Putrajaya mmg cukup mencabar. Silap2 leh pengsan o0o0...



Gamba 'slowshutter' mini waterfall ni, shoot kt KLCC, dekat nk sejam shoot mende alah ni, xbawak tripod terpaksela handheld je camera.Ok guys,enjoy the piccas yeah


Tuesday, 20-Mar-2007 07:11 Email | Share | | Bookmark
|Through the viewfinder of Canon 350D| Experiment Session|



Quote:
Thanx alot to those yg kasi komen @ previous entry, a bit busy for a revisit, but InsyaAllah I will pay a visit to all of ur fotopages soon my fwens


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net